top of page

Het volledige verhaal

Over Mij

Sinds 1988 heeft mijn moeder voor jaren lang genoten van haar huis en (vooral) de tuin in Agnières. Na het overlijden heb ik het huis geërfd. Het plezier die de gehele familie altijd heeft gehad in dit huis wou ik graag met andere mensen delen. Daarom heb ik in 2021 besloten een Airbnb te beginnen, zodat andere mensen dezelfde rust en plezier op het platteland kunnen ervaren. 

Het huis is voor mij altijd een plek geweest waar ik volledig tot rust kan komen en mijn creatieve zelf kan ontdekken. Dit kan je ook terug zien in het huis. Bij binnenkomst in het huis zie je verschillende schilderijen die zowel door mij als andere familieleden geschilderd zijn. Er is zelfs een schuur volledig ingericht als atelier. Maar ook als u buiten gaat zitten ziet u de liefde voor de tuin.

Wij zijn 3 beginnende kunstenaars en schilderen graag in Agnières, Picardie (FR), het liefst schilderen wij de omgeving van de Picardie, in de stijl van Van Gogh of naïeve kunst, maar vooral met veel kleuren!

Le jardin du bonheur

De kracht van de tuin is dat je bijna altijd uit de wind kan zitten. Wanneer het bloemenseizoen begint kan je bijna elke week weer nieuwe bloemen spotten. Wat betekent dat je dus tot het einde van het bloemenseizoen heel veel verschillende bloemen kan zien. En waar bloemen zijn, zijn bijen en daardoor zie je veel bijzondere vlinders. Het is een lange tuin met her en der bomen, waardoor er genoeg schaduw plekken zijn, maar ook veel plekken in de zon. Dus voor ieder wat wils. 

bottom of page